ARKIB BERITA 2011 ARKIB BERITA 2011

Program Pembangunan Minda Petani

Bertempat di Pusat Latihan Pertanian KADA, Melor satu Program Pembangunan Minda Petani Siri 2/2011 bagi kawasan PPK Jaya Peringat telah diadakan pada 17 April 2011..

Kursus Program Kad Hijau

Pada 20 April 2011 bertempat di Pusat Latihan Pertanian KADA di Melor telah diadakan kursus Program Kad Hijau atau CIDN Green Card. Peserta adalah seramai 60 orang terdiri daripada pegawai KADA dari...

Taklimat Produk Pertanian “Bayer Crop Science"

Pada 27 April 2011, di Pusat Latihan KADA Pertanian, Melor, taklimat mengenai produk pertanian telah diadakan. Pembentangan telah disampaikan oleh wakil dari Bayer Produk Sdn Bhd..

Bengkel Kumpulan Inovatif dan Kreatif KADA

Program Bengkel Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) telah diadakan kepada pegawai-pegawai KADA yang terlibat pada 3 hingga 5 Mei 2011 di Perdana Resort, Pantai Cahaya Bulan..

Program Turun Padang Pengurus Besar KADA

Program Turun Padang Pengurus Besar KADA Meninjau Perkembangan Tanaman Padi Di Projek Pemulihan Sawah Terbiar Bendang Betong, Salor dan Tinjauan Operasi Mengepam Air Rumah Pam Kemubu..

Perayaan Hari Peladang

Gerai pameran KADA Sempena Perayaan Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Peringkat Negeri Kelantan di Stadium Sultan Muhamad IV, Kota Bharu..

82 Penjawat KADA Terima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

Sebagai acara tahunan, KADA akan memilih sebilangan pegawai dan kakitanganya bagi penganugerahan perkhidmatan cemerlang sebagai suatu usaha untuk memberikan pengiktirafan..